ADMINISTRATIE DESK

Voor ondernemers die niet zelf willen boekhouden

DIGITAAL ARCHIEF
ACTUEEL INZICHT VIA FINANCIEEL DASHBOARD
BOEKHOUDKOPPELING
AANLEVEREN MET JE SMARTPHONE

De innovatieve online boekhoudsoftware van AdministratieDesk

Je administratie volledig online uitbesteden en zelf volledig inzicht houden. Dat is boekhouden met AdministratieDesk. Het is heel eenvoudig. Je hebt alleen een scanner, smartphone, e-mail, Dropbox of Google Drive nodig. Hiermee lever je administratie aan. De software van AdministratieDesk herkent dit en wij verwerken de documenten binnen 24 uur. Zo is je administratie overal bereikbaar en altijd up-to-date.

Digitaal aanleveren

Lever je administratie aan via de smartphone

Lever je administratie aan via de smartphone, uploaden, Dropbox of GoogleDrive of per mail. Onze software herkent en verwerkt de aangeleverde documenten automatisch. Als geautomatiseerde herkenning niet mogelijk is, wordt het document aan onze backoffice aangeboden en verwerkt. Dat alles op werkdagen binnen 24 uur.  Zo is je administratie overal bereikbaar en altijd up-to-date.

Inzicht in financieel dashboard

Volledig inzicht in je financiële administratie

Je persoonlijke dashboard geeft je altijd inzicht in de stand van zaken en je actuele cijfers. Je krijgt inzicht in je omzet, kosten en resultaat. Ook zie je in één oogopslag het verloop van je zakelijke bankrekeningen en heb je inzicht in je debiteuren- en crediteurensaldo. Alles wordt weergegeven in overzichtelijke grafieken. En vanaf hier kun je doorklikken naar de cijfers, en uiteindelijk zelfs naar iedere afzonderlijke factuur.

Online communicatie

De communicatie vindt plaats rondom de documenten zelf

De (digitale) postbus is het communicatiecentrum tussen jou en AdministratieDesk. Dit staat centraal voor het aanleveren van documenten en banktransacties, voor het stellen van vragen en om te kijken of er nog zaken zijn die om aandacht vragen. En natuurlijk kun je ons ook altijd nog bellen!

Digitaal archief

Al je documenten overzichtelijk online beschikbaar

Alle verwerkte documenten staan direct in je goed beveiligde digitale archief en worden opgeslagen in ordners. Je kunt met zoektermen in de ordners zoeken, en selecteren op periode en/of boekjaar. Alles staat dus centraal in dit digitale archief. De bovenste plank is voor alle financiële documenten en de onderste planken kun je desgewenst gebruiken om je hele archief online te bewaren.

Handige app voor iPhone en Android

Je administratie altijd bij de hand

Even een factuur opzoeken, of kijken hoe je bedrijf er voor staat? Dat kan eenvoudig met je smartphone. Maak een foto van je bonnetjes en stuur ze direct naar onze backoffice. Via de overzichtelijke app gaat dat allemaal snel en eenvoudig. Bovendien is je hele digitale archief te raadplegen via de ordnerstructuur.