ADMINISTRATIE DESK

Voor ondernemers die niet zelf willen boekhouden

BOEKHOUDKUNDIGE WERKING
CONTROLE & AANGIFTE
JAARREKENING
SALARIS ADMINISTRATIE
ADVIES

Diensten & Tarieven

Je kunt zelf beslissen wat je aan ons uitbesteed. Alleen het verwerken van de financiële administratie en het opstellen van de jaarrekening? Of ook de fiscale aangiften, zoals BTW, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting? Graag gaan we met je in overleg om te kijken wat we voor je kunnen betekenen, en kunnen dan een gerichte en passende offerte samenstellen.

Boekhouding

Alle financiële stukken worden op werkdagen binnen 24 uur verwerkt in je boekhouding. Wij werken met de slimme software van Yuki en hebben onze deskundige mensen in de backoffice. Als geautomatiseerde herkenning en verwerking niet mogelijk is, wordt het document aan je vaste backoffice medewerker aangeboden en geboekt.

Controles & Aangiftes

Wij boeken automatisch alle BTW vanuit de facturen. De geboekte bedragen komen automatisch in een concept BTW aangifte. Het is mogelijk om AdministratieDesk maandelijks of per kwartaal de BTW aangifte te laten controleren en versturen. Maar je kunt dit natuurlijk ook zelf doen, vanuit je eigen persoonlijke domein.

Jaarrekening

Omdat wij met de software van Yuki werken, is je administratie altijd up-to-date. Het samenstellen van de jaarrekening kan dus snel en deskundig gebeuren, tegen een voordelig tarief. Je administratie is immers al helemaal bijgewerkt. Jouw vaste medewerker van AdministratieDesk houdt gedurende het jaar de vinger aan de pols. Je krijgt een herinnering als je iets vergeet te uploaden. Op deze manier is je administratie altijd actueel.

Advies

Je administratie is en blijft persoonlijk en altijd maatwerk. Daarom heb je een vaste backoffice medewerker, die jou en je bedrijf kent. Wij denken met je mee, met kennis van zaken. Jouw wensen en doelen staan centraal en vormen het uitgangspunt van onze advisering. En natuurlijk kun je met al je financiële en fiscale vragen bij AdministratieDesk terecht.

Salaris administratie

Voor een concurrerend tarief verzorgt AdministratieDesk de salarisstrook, de loonjournaalpost, de loonaangifte en de jaaropgave. Alles wordt direct in jouw administratie verwerkt. Zo heb je alles goed geregeld voor je personeel en wordt alles nauwkeurig en tijdig verwerkt.

Gëinteresseerd?

Wij kunnen natuurlijk makkelijk zeggen dat ons systeem zo eenvoudig werkt, en zoveel inzicht geeft, maar we laten je dat ook graag zelf zien. Neem daarom eens, geheel vrijblijvend, contact met ons op, dan laten we je graag de voordelen zien. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we kijken wat wij voor je kunnen betekenen.